Knjiga “Prijateljem najboljše!” – Sistem prehranske prve pomoči (dr. Ostan)

10.00 Z DDV

Avtor: dr Iztok Ostan

Knjižica »Prijateljem najboljše!« predstavlja izbor najbolj učinkovitih sredstev iz avtorjevega sistema prehranske prve pomoči za starejše in ošibele.

 

Knjižica »Prijateljem najboljše!« predstavlja izbor najbolj učinkovitih sredstev iz avtorjevega sistema prehranske prve pomoči za starejše in ošibele. Ko smo izčrpani zaradi prebolene bolezni ali drugih naporov, ali pa smo ošibeli zaradi nabranih let življenja, ne moremo več učinkovito presnoviti običajne hrane. Takrat potrebujemo izvlečke iz živil, ki so bogati s hranili in obenem lahko presnovljivi. Ko se z njimi okrepimo, se zmoremo laže prehraniti tudi z običajnimi živili.

Avtor v prvem delu knjige predstavlja svojo pot ozdravitve in okrepitve z izbranimi zelo hranljivimi živili, katerih prehranska učinkovitost je tudi znanstveno dokazana. Ko je kdo od naši dragih hudo izčrpan, mu običajno poskušamo pomagati s sredstvi, ki so bogata z vitamini, rudninami in esencialnimi maščobnimi kislinami. To je prav, toda te snovi sestavljajo le manjši del naših celic oz organizma. Novost, ki jo prinaša knjižica je prehranjevanje za makro-sestavine organizma. Če hočemo svoj organizem učinkovito regenerirati, meni avtor, moramo poskrbeti predvsem za optimizacijo beljakovinske prehrane, za kakovost (živost) vode v našem organizmu in za učinkovito okrepitev dobre črevesne flore. V sklepnem delu je predstavljen trimesečni program okrepitve z izbranimi živili, ki so po avtorjevem védenju najboljša med podobnimi. Najboljše pa je tisto, kar bi svojim bližnjim radi priskrbeli, ko so v stiski zaradi izčrpanosti.

Teža 0.100 kg