Sprememba poštnega ponudnika

Spoštovani kupci!

 

Sporočamo vam, da odslej poštne storitve za podjetje Institut.O d.o.o. izvaja GLS Slovenija.

 

Za nov način pošiljanja smo se odločili predvsem zaradi nižjih stroškov pošiljanja. Tako boste kupci deležni nižjih poštnin v primerjavi z dosedanjimi, ki so temeljile na ceniku Pošte Slovenije nižje poštnine veljajo za pošiljke nad 500g.

 

Kot primer naj navedemo nakup treh 3 plastenk Vita Biose 0,5l. Do sedaj ste poleg kupnine za izdelke 47,70 eur za 3 plastenke morali poravnati še stroške pošiljanja v vrednosti 6,50 eur in provizijo Pošte Slovenije. Z novim načinom pošiljanja prek GLS Slovenija pa boste poleg kupnine 47,70 eur plačali le stroške pošiljanja v vrednosti 4,23 eur brez dodatne provizije.

 

Primer:

  Ob nakupu 3 plastenk Vita Biose 0,5l:
Stroški pošiljanja Pošta Slovenije 6,50 + provizija
Stroški pošiljanja GLS Slovenija
4,23 brez provizije

 

GLS Slovenija posluje na nekoliko drugačen način kot ste ga bili navajeni pri Pošti Slovenije. Pošiljko vam kurir kot običajno prinese na izbrani naslov. V primeru, da vas ni doma, pusti obvestilo. Če ste zgrešili dostavo pokličete na številko, ki jo najdete na obvestilu in se dogovorite za novo, brezplačno dostavo. Določite lahko termin in lokacijo druge dostave. Dogovorite se lahko za dostavo na drugi lokaciji npr. na delovnem mestu oz. po dogovoru lahko pošiljko prevzamete v katerikoli trafiki 3Dva, na vseh OMV bencinskih servisih ali v vseh poslovalnicah Office 1 e-shop.

 

Lp,

Institut.O

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja