Melatonin MelatoninaMed Fast (prehransko dopolnilo)

Melatonin MelatoninaMed Fast (prehransko dopolnilo)

Na naročilo

150 tablet SAMO 9,90 €

Kaj je MelatoninaMed Fast?

MelatoninaMed Fast je čisti melatonin, ki ga drugače imenujemo tudi "hormon spanja". Melatonin se tvori ob mraku v žlezi češeriki v možganih. Prispeva k skrajšanju časa, ki ga potrebujemo, da zaspimo in je pomemben za vzdrževanje zdravega bioritma. Učinkovit je tudi pri odpravljanju težav zaradi časovnega zamika (jet lag-a).

Sestava MelatoninaMed Fast

Povprečne količine značilnih komponent Za 1 tableto
Melatonin 1 mg
Sestavine
Sredstvo za povečanje prostornine: celuloza
Sredstva proti sprijemanju: silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin
Melatonin

Vsebina: 150 tablet (neto 21 g)

Priporočena uporaba

Za krajšanje časa potrebnega, da zaspimo se vzame pol tablete (0,5 mg) pred spanjem. Za odpravljanje težav s časovnim zamikom (jet lag-om) pa se priporoča vnos 0,5 mg melatonina malo pred spanjem prvi dan potovanja in nekaj naslednjih dni po prihodi na cilj.

Opozorila

Ne presegati dnevno priporočenih količin. Izdelek je namenjen le zdravim odraslim ljudem. Ne smejo ga jemati otroci in mladostniki, mlajši od 18 let ter nosečnice in doječe matere. Če po jemanju tega izdelka občutite zaspanost ali omotičnost, ne vozite ali upravljajte s stroji. Vožnja in upravljanje s stroji se odsvetujeta prej kot v petih urah po jemanju melatonina. Prehransko dopolnilo ni nadomestek zdravi in uravnoteženi prehrani. Hraniti izven dosega otrok mlajših od treh let. Hraniti v hladnem in suhem prostoru, zaščiteno pred sončno svetlobo in viri toplote.

Kontrola kakovosti: dr. Iztok Ostan

Proizvedeno v EU.

Distributer: Institut.O d.o.o., Vegova 29c, 6000 Koper, Slovenija

Mnenja

Izdelek se nima mnenj.

Pošljite nam svoje mnenje

Oddana mnenja bodo za interno uporabo podjetja Institut.O d.o.o.