• MAP® Beljakovine (OKA)

  Cena na kos:
  44,90 € Tako nizko kot. 36,70 €
  Kaj je MAP?

  MAP® (Master Amino Acid Pattern) je prehransko dopolnilo, ki vsebuje vseh 8 esencialnih aminokislin – gradnikov beljakovin – ki jih moramo pridobiti s hrano. V steklenički je 120 tablet po 1 g. Vsaka tableta vsebuje esencialne aminokisline v patentirani sestavi MAP® (US Patent # 5.132.113).
  MAP® Beljakovine (OKA)
 • Antioksidant MegaHydrate™ (FHES)

  Cena na kos:
  39,90 € Tako nizko kot. 31,00 €
  Kaj je MegaHydrate?

  MegaHydrate™ je mineralni prašek, ki poustvarja pitno vodo himalajskega ljudstva Hunza. Vsebuje zelo majhne silicijeve minerale (koloide). Zaradi njih ima MegaHydrate™ nižjo površinsko napetost od običajne vode. Poleg tega je v silicijevih koloidih shranjeno zelo veliko vodikovih negativnih ionov (H-), ki se v dotiku z vodo sproščajo vanjo.
  Antioksidant MegaHydrate™ (FHES)
 • Vita Biosa (zelišča) - Probiotik EM

  Cena na kos:
  0,00 €
  Je biološko proizveden zeliščni napitek z mešanico 8 vrst aktivnih mlečnokislinskih in bifido bakterij in mešanico 19 izbranih zelišč. Proizveden je s postopkom fermentacije, v katerem pridobi organske kisline, aktivne mikroorganizme in izvlečke iz zelišč. V njem ni ne sladkorja ne mleka ne konzervansov.
  Vita Biosa (zelišča) - Probiotik EM
 • Knjiga "Beljakovine za življenje in smrt" (dr. Ostan)

  Cena na kos:
  14,90 €
  O knjigi:

  Knjiga »Beljakovine za življenje in smrt« obravnava na poljuden način ključne probleme prehranjevanja z beljakovinami. V svoji recenziji je prof. Lucà-Moretti o njej zapisal: »Znanstvena vsebina in znanstveno sporočilo knjige sta izjemna in nimata predhodnikov.”

  Knjiga "Beljakovine za življenje in smrt" (dr. Ostan)
 • Knjiga "Ko zdravila odpovedo" (dr. Ostan)

  Cena na kos:
  23,40 €
  O knjigi:

  Ko zdravila odpovedo se ljudje znajdejo v hudi življenjski stiski in praviloma tudi brez strokovne pomoči pri iskanju alternativnih zdravstvenih sredstev. Teh sredstev je zelo veliko: tako se je težko znajti ob iskanju zase ustreznih. Med njimi so avtorji želeli izluščiti le tista, ki naj bi zadoščala merilom varnosti, preprostosti in široke učinkovitosti. Pozornost so usmeri
  Knjiga "Ko zdravila odpovedo" (dr. Ostan)
 • Knjiga "Prijateljem najboljše!" - Sistem prehranske prve pomoči (dr. Ostan)

  Cena na kos:
  10,00 €
  O knjigi:

  Knjižica »Prijateljem najboljše!« predstavlja izbor najbolj učinkovitih sredstev iz avtorjevega sistema prehranske prve pomoči za starejše in ošibele. Ko smo izčrpani zaradi prebolene bolezni ali drugih naporov, ali pa smo ošibeli zaradi nabranih let življenja, ne moremo več učinkovito presnoviti običajne hrane. Takrat potrebujemo izvlečke iz živil, ki so bogati s
  Knjiga "Prijateljem najboljše!" - Sistem prehranske prve pomoči (dr. Ostan)
 • Knjiga "Žive vode" (dr. Ostan)

  Cena na kos:
  19,90 €
  O knjigi:

  »Si to, kar piješ,« je bil rek dr. Henrija Coande, pionirja proučevanja pitne vode v himalajski dolini Hunza, ki slovi po številnih stoletnikih. Podobno vodo je odkril tudi v nekaterih drugih krajih po svetu, znanih po dolgoživosti prebivalcev. Te vode so drugačne od pitnih vod v našem okolju. Imajo veliko drobnih neraztopljenih kremenovih mineralov (koloidov), obogatenih
  Knjiga "Žive vode" (dr. Ostan)
 • Knjiga "Hujšanje s prehranskimi dopolnili tipa OKA"

  Cena na kos:
  10,00 €
  O knjigi:

  V knjižici so predstavljeni praktični napotki za hujšanje z OKA, ki jih je oblikoval mednarodni prehranski institut INRC; v njej so tudi navodila za redne kratke polnovredne poste, s katerimi trajno vzdržujemo ustrezno telesno težo. Napotki so podkrepljeni z izsledki raziskav o uporabi teh novih načinov uravnavanja telesne teže in nekatere izkušnje uporabnikov.

  Knjiga "Hujšanje s prehranskimi dopolnili tipa OKA"