H2 Molecular Hydrogen – 90 tablet

89.99 Z DDV

Prehransko dopolnilo
Količina:
90 tablet

 

Kaj je H2 Molecular Hydrogen?

H2 Molecular Hydrogen je prehransko dopolnilo s posebno formulo na osnovi magnezija.

Magnezij prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter k ravnotežju elektrolitov. Prispeva tudi k delovanju živčnega sistema, delovanju mišic, normalnemu psihološkemu delovanju ter ohranjanju zdravih kosti in zdravih zob. Vlogo ima tudi pri sintezi beljakovin in delitvi celic.

Tableto preprosto dajte v kozarec vode na sobni temperaturi. Potrebnih je samo 90 sekund, da se tableta raztopi. Priporočeno je, da vso vodo popijemo v roku ene minute.

 Sestavine

Sestava H2 Molecular Hydrogen – 1 odmerek (1 tableta):
Magnezij 80 mg / 19% PDV
Druge sestavine:
Dekstroza, jabolčna kislina, l-vinska kislina, adipinska kislina.

Plastenka vsebuje 90 tablet.

Priporočena uporaba

Doziranje za odraslo osebo: 1 tableto dnevno raztopimo v kozarcu vode. Za optimalno učinkovitost je priporočena količina vode cca. pol litra (480 ml). Lahko pa uporabimo tudi manjšo količino vode. Ko se tableta raztopi, vodo popijemo v čim krajšem času – najbolje v roku ene minute. Tablete ne zaužijemo direktno temveč jo vedno raztopimo v vodi. Pri obolenjih oz. če uživate zdravila, se je pred uporabo (kot pri vsakem prehranskem dodatku), potrebno posvetovati z zdravnikom. Prav tako to velja za primer nosečnosti ali v primeru dojenja.

Ne prekoračiti dnevno priporočenih količin. H2 Molecular Hydrogen je prehransko dopolnilo in ni nadomestilo za zdravo uravnoteženo prehrano.

Kontrola kakovosti: dr. Iztok Ostan

Proizvedeno v ZDA.

Uvoznik: Institut.O d.o.o., Koper, Slovenija

Teža 0.180 kg

Morda vam bo prav tako všeč…